"Un mateix text admet infinit número d'interpretacions"

(Friedrich Nietzsche)

 

"Jo crec firmament que el respecte a la diversitat és un pilar fonamental a l'erradicació del racisme, la xenofòbia i la intolerància" ( Rigoberta Menchú).

 

 

 

El nostre departament d' orientació està integrat per duess psicopedagogues que s'ocupen d'atendre l' alumnat de l' ESO i la postobligatòria;  una psicòloga, una pedagoga,  i una educadora del SIEI;  dos professors del PFI auxiliar de comerç i atenció al públic;  un educador del Projecte Fènix i una arterapeuta. 
 
La finalitat de la nostra tasca educativa és aconseguir el màxim desenvolupament de les capacitats dels alumnes, el seu  desenvolupament integral i la seva integració educativa i social. 
Això ho aconseguirem planificant, coordinant l' acompanyament, seguiment i orientació dels alumnes del nostre centre per l' èxit personal, acadèmic i professional. 
 
Què entenem per orientació?
 L'entenem com un procés que consisteix en un conjunt d'accions pedagògiques i organitzatives encaminades al desenvolupament del procés d'aprenentatge i el projecte personal de cada un dels nostres alumnes; a fi de donar sortida personal, social, acadèmica i professional a cadascuns dels alumnes del nostre centre.            

INS Castellbisbal

Plaça Lluís Companys , 7

Castellbisbal (08755)

                         93 772 11 96

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • W-Pinterest

© 2014  by Àngela Bosch Guiral. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now